Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@05:26:20 GMT

روش‌های اعتراض افراد برای دهک‌بندی یارانه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۴۸۹۱

روش‌های اعتراض افراد برای دهک‌بندی یارانه‌ها

جواد اشرفی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌جنوبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از بیرجند در رابطه با افرادی که به دهک‌بندی خود اعتراض دارند اظهارداشت: افرادی که تاکنون یارانه هدفمندی یارانه‌ها را دریافت می کرده‌اند برای اعتراض به این شیوه دهک‌بندی و یا اصلاح آمار و اطلاعات خانوارهایشان چند روش تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: روش اول، تلفن گویا که در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در این راستا تعریف کرده به سرشماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ بوده که افراد می‌توانند با تماس به این شماره و دادن کد ملی و شماره همراه سرپرست خانوار از دهکی که در آن قرار گرفته‌اند اطلاع و برای عتراض به آن اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌جنوبی افزود: یکی دیگر از روش‌ها تعریف سامانه‌ای به عنوان hemayat.mcls.gov.ir بوده که این سامانه پاسخگوی اعتراض این افراد بوده که معترضان می‌توانند اطلاعات خود را در سامانه ثبت و به مدل دهک‌بندی خود اعتراض نمایند.

اشرفی ادامه داد: به واسطه مراجعات فراوانی که در چند روز اخیر به این سایت می‌شود حتماً با یک سری نواقصی همراه بوده که وزرات تعاون آن را پیشتیبانی کرده تا این نواقص برطرف شود.

وی یادآور شد: افرادی که معترض بوده علاوه بر روش‌های مکانیزم فنی می‌توانند به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تمام استان و همچنین فرمانداری‌ها مراجعه کرده تا راهنمایی‌های لازم را برای اصلاح اطلاعات و اعتراضی که به شیوه دهک بندی دارند دریافت کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌جنوبی در مورد افرادی که تاکنون در سامانه هدفمندی یارانه‌ها ثبت‌نام نکرده یا از قلم افتاده‌اند، گفت: افرادی که از سال ۹۳ یارانه نقدی دریافت نکرده که یا خودشان ثبت‌نام نکرده‌اند، منتظر بمانند تا سازمان هدفمندی یارانه‌ها طی چند روز آینده سامانه‌ای را معرفی تا این افراد در آن ثبت‌نام کرده و پرسه سنجش و اعتبارسنیجی این افراد برای قرارگیری در دهک‌های مختلف انجام شود.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷

 

منبع: فارس

کلیدواژه: اشرفی خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور اقتصادی یارانه ها دهک بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۴۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۹ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش خطر ابتلاء به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر «سوفی پادوک»، محقق ارشد از بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک بریتانیا، می‌گوید: «اگر انتخابی بین رفتن از پله یا آسانسور دارید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به حفظ سلامت قلب شما کمک می‌کند».

پادوک گفت: «بالا رفتن از پله یک شکل عملی و قابل دسترس از فعالیت بدنی است. با وجود این، اغلب افرادی که برای رسیدن به طبقه بالاتر عجله دارند، پله‌ها را نادیده می‌گیرند.»

پادوک می‌گوید: «حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالارفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای ادغام در برنامه‌های روزمره باشد».

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۹ مطالعه شامل بیش از ۴۸۰۰۰۰ نفر را جمع آوری کردند.

پادوک در ادامه افزود: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، فواید بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها بالا بروید.»

دیگر خبرها

  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • سایپا فراخوان داد / این افراد به سایت سایپا مراجعه کنند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟