Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین‏ «داریوش ابوحمزه» در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: افرادی که تا فروردین‌ماه امسال یارانه دریافت می‌کردند و در اردیبهشت‌ماه یارانه کمک معیشتی به‌حساب آنها واریز نشدهاست، در دهک دهم قرار گرفته بودند و مشمول پرداخت یارانه نمی‌شدند. این افراد در اعتراض به دهک بندی یارانه‌ها به سامانه «حمایت» به آدرس اینترنتی hemayat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

mcls.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه پشتیبانی سامانه‌های پاسخگویی به سؤال‌های یارانه‌ای از جمله سامانه حمایت و مرکز تماس تقویت شد، افزود: همچنین دو سامانه تلفنی و گویا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شماره‌های ۰۲۱۶۳۶۹ و ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ آماده پاسخگویی به سؤال‌های یارانه‌ای مردم است. 

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: این سامانه‌ها از لحاظ قابلیت‌های فنی، نرم‌افزاری و سخت‌افزاری تقویت و پشتیبانی شد تا هم‌زمان مراجعه افراد با مشکل روبرو نشود.

به گفته ابوحمزه، افرادی که پیش‌ از این به هر دلیلی یارانه دریافت نمی‌کردند و یا خودشان داوطلبانه اقدام به حذف یارانه کرده بودند، جاماندگان از یارانه محسوب می‌شوند که اکنون متقاضی دریافت یارانه هستند، برای کسب اطلاع از آخرین وضعیت ثبت‌نام خود کد دستوری #کد ملی ۴۳۸۵۷۴* را شماره‌گیری کنند و سپس برای ثبت‌نام به آدرس اینترنت my.gov.ir مراجعه کنند و نسبت به ثبت درخواست برقراری یارانه خانوار خود اقدام کنند.

علت بیشترین اعتراض‌ها به دهک بندی‌ها

وی با اشاره به اینکه به دستور رئیس‌جمهور یارانه به افراد دهک دهم که تقاضای بازنگری داشتند نیز واریز شد، گفت: در ابتدای طرح قرار بود افرادی که جزو دهک دهم هستند، یارانه آنها حذف شود، اما به‌ دلیل وجود ابهام‌های مردم و سؤال‌های آنان قرار شد که مبلغ یارانه به افراد در دهک دهم که قبلاً یارانه می‌گرفتند، درخواست بازنگری داشتند، نیز واریز شود و تا زمان رسیدگی دقیق این مبلغ مسدود شود.

معاون وزیر کار ابراز داشت: بیشترین درخواست‌های مردمی در سامانه‌های این وزارتخانه در اعتراض به دهک بندی‌ها به بازنگری به ساختار خانوار بازمی‌گردد. پیش از این، یارانه ۴۵ هزار تومانی در سال‌های اخیر به‌خاطر پوشش ندادن قدرت خرید بالا، منجر شده بود تا اعضای خانواده بعد از ازدواج، یارانه خود را تفکیک نکنند.

افراد مجرد برای جداسازی یارانه خود چه کنند؟

ابوحمزه افزود: در دهک بندی مجموع درآمدها و دارایی‌های اعضای خانوار با یکدیگر جمع شده و این امر منجر شد تا برخی خانوارها در دهک دهم و جزو اقشار پردرآمد قرار بگیرند. امکان برای اعضای خانواده‌ها و افرادی که ازدواج کرده‌اند، وجود دارد تا با مراجعه به پلیس+۱۰ اقدام به فرایند جداسازی و تفکیک یارانه خود کرده که توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها در نظر گرفته شده است.

این مقام مسوول تصریح کرد: بعد از جداسازی یارانه فرزندان از خانواده‌ها، یارانه پدر و مادر پس از آزمون وسع خانوار و در صورت دارا بودن شرایط به طور خودکار برقرار می‌شود و نیازی به مراجعه افراد به سامانه‌ها نیست.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که مجرد هستند و می‌خواهند یارانه‌شان را از خانواده جدا کنند، و یا کسانی که طلاق گرفته‌اند می‌توانند با ارائه مدارک به پلیس +۱۰ مراجعه و فرایند قانونی را طی کنند تا درصورتی‌که واجد شرایط باشند شامل دریافت یارانه شوند.

آغاز فرایند بررسی اعتراض‌ها از هفته آینده/ منتظر پیامک باشید

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در هفته‌های آینده فرایند بررسی درخواست‌های مردم برای بازنگری دهک‌ها را شروع خواهیم کرد، گفت: بر این‌ اساس اطلاعات بیشتری از درآمد و دارایی افراد را جهت مشاهده در سامانه حمایت قرار خواهیم داد؛ ضمن اینکه این فرایند بعد از تایید دولت صورت می‌گیرد.

ابوحمزه اضافه کرد: بانک‌های اطلاعاتی متعددی داریم که باید وضعیت اقتصادی افراد را اعلام کنند تا مجدد به درخواست‌ها رسیدگی شود؛ این در حالی است که با اعلام درآمدها و دارایی‌ها به‌صورت جزیی‌تر هم‌وطنان ابهامات را می‌توانند، مطرح کنند.

وی تصریح کرد: در فرایند رسیدگی به اعتراض دهک بندی یارانه‌ها، پیامک برای سرپرست خانوار ارسال می‌شود تا مجدد به سایت مراجعه و صورت شناسنامه اقتصادی را مشاهده کنند، و اگر نیاز به اعتراض بود، آن زمان ثبت کنند در نهایت جمع‌بندی می‌شود که جزو چه دهکی هستند.

گردش مالی یا درآمدها افراد چند سال بررسی می‌شود

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه شاخص‌های دهک بندی یارانه‌ها، ملاک ترکیب درآمدی و دارایی برای سال‌های مختلف در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ملک ملاک شاخص‌بندی یارانه‌ای نیست.

ابوحمزه ادامه داد: این‌گونه نیست که اگر فردی به‌عنوان‌مثال کشاورزی، در یک ماه از سال درآمد و گردش حسابی داشته باشد، به‌خاطر یک ماه گردش مالی یارانه‌اش حذف و یا دهک بندی تغییر کند؛ چرا که گردش مالی و یا درآمدها در طول چند سال مورد بررسی قرار می‌گیرد.

حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید تا جزو دهک دهم نشوید

معاون وزیر کار گفت: به‌عنوان‌مثال، یکی از اعضای خانواده، حساب خود را به دیگری واگذار کرده‌اند که شخص دیگری با آن تجارت و یا کسب درآمد می‌کند و یا بعضی‌ها خودرو و دارایی‌ها را قولنامه‌ای خریدوفروش می‌کنند که باید شفاف‌سازی صورت بگیرد و افراد حساب‌های خود را تفکیک کرده و دارایی‌های خود را به‌صورت رسمی منتقل کنند.

وی اضافه کرد: همچنین اگر فردی، حساب شخصی خود را برای تنخواه شرکتی قرار دهد به دلیل گردش حساب بالا جزو دهک دهم قرار می‌گیرد و یارانه‌اش حذف می‌شود.

سفرهای خارجی از مِلاک دهک بندی حذف شد

ابوحمزه با تاکید بر اینکه در دهک بندی اخیر سفرهای خارجی ملاک نیست، گفت: سفرهای خارجی مبنای سیاست‌گذاری قرار نگرفته و ملاک حذف یارانه نیست.

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: متقاضیان در هر صورت برای ثبت‌نام، نیازی به مراجعه حضوری به هیچ سازمانی ندارند و می‌توانند از سامانه‌های اعلامی از سوی این نهاد وزارت کار و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اقدام کنند.

کد خبر 678507 برچسب‌ها يارانه معيشتي خبر مهم یارانه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: يارانه معيشتي خبر مهم یارانه کار و رفاه اجتماعی بندی یارانه دارایی ها یارانه ها یارانه ای سامانه ها دهک بندی دهک دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟

رییس اتحادیه طلا گفت: زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد اما هیچ اصلاحی صورت نگرفته است.

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با مهر، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

دیگر خبرها

  • تراکتور فردا سرمربی خود را معرفی می‌کند!
  • بهترین منابع جمع‌بندی کنکور (تجربی، انسانی و ریاضی)
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • واکنش تهیه‌کننده «نون خ» به اعتراض یک خواننده درباره استفاده بی‌اجازه از آثارش +فیلم
  • بازیگران «نون خ 5» با مخاطبان گفتگو کردند
  • تشکل یافتگی دانشجویان یک ویژگی خاص در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا است
  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون